jouw tekst
duidelijk en lekker leesbaar?
ja, dat kán

corrigeren | redigeren | (her)schrijven

👀(her)schrijven

Ga je voor ‘goud’? 

Een tekst waar je hart een huppeltje van maakt. Dat kan een hele nieuwe tekst zijn – bijvoorbeeld een interview. Of een ‘nieuwe’ versie van jouw tekst. Een tekst die helemaal past bij je lezer, in woorden die je doelgroep begrijpt? Die lekker weg leest, en foutloos natuurlijk. Dan haal ik je tekst uit elkaar en maak er met jouw kennis een nieuwe tekst van.

👀redigeren

Natuurlijk krijg je een foutloze tekst. Bij redigeren weet je zeker dat de volgende punten kloppen:

  • spelling en alle regels van de taal (grammatica)
  • punten, komma’s en andere leestekens
  • samenhang en logica
  • geen onduidelijke of kromme zinnen
  • je schrijfstijl past bij de lezer voor wie je schrijft, je doelgroep
  • om je lezer makkelijk door je tekst te leiden maak ik (tussen)kopjes

👀corrigeren

Denk aan de juf die met een rode pen door je schrift ging als ze je werk nakeek. Dat is wat ik doe met corrigeren. Je krijgt dus een goeie, verbeterde tekst:

  • de fouten haal ik eruit, zoals d’s en t’s
  • alle namen en woorden zijn op de goeie manier geschreven
  • de punten, komma’s en andere leestekens staan goed
 
 

dit zeggen mijn klanten

5/5
Puntjes op de i
Al jaren werk ik met veel plezier met Cisca. Als journalist en fotograaf vind ik het plezierig zo nodig mijn artikelen te laten nalezen voor publicatie. Het fijne van Cisca is dat zij altijd wel wat puntjes op de i weet te zetten. Daarnaast respecteert zij de deadline met zorg.
Extra tips
Cisca luistert en geeft daarna woorden aan je verhaal. Wat is het heerlijk om je verhaal te kunnen vertellen, je conceptteksten te kunnen sturen en dan website teksten (en extra tips) terug te ontvangen. Vraag een offerte en weeg af wat die investering je aan rust en impact brengt!
Topkwaliteit binnen deadline
Al geruime tijd werk ik met Cisca samen en altijd tot grote tevredenheid. Je kan van haar op aan, ze levert altijd topkwaliteit aan tekst én binnen deadlines. Ze heeft o.a. meerdere LinkedIn blogs geschreven voor mijn site www.rivercloud.nl.
Ze verdiept zich goed en komt ook met eigen suggesties om tekst prettiger leesbaar en beter te maken.
Absolute aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare copywriter die volgens afspraak webtekst of goede blogs kan gebruiken.🙌"
Betrouwbaar, punctueel
Cisca is een fijne professional om mee samen te werken! Betrouwbaar, punctueel, precies op de details en gewoonweg een goede redacteur. Ik heb meerdere jaren met haar samen mogen werken en ook als mens is ze een zeer gewaardeerd persoon. Lief, zorgzaam en grappig 🙂
Duidelijk en to the point
Cisca heeft echt gevoel voor taal en tekst. Ze heeft in een hele korte tijd mijn website verbeterd zodat het lekkerder leest. Ik ben heel blij met de input die ze mij heeft gegeven. Duidelijk en to the point.

laatste blogberichten